Jump to content
Zackman

SERVER STATUS (current)

Zackman

Please do NOT(!) chat here, this topic is for server related messages (crash, restarts etc.) so please post status reports for the live server only.

 

 

 

Message added by Zackman

Recommended Posts

looks like the server just crashed

 

update, looks like it was just PRS that crashed

Edited by Mieux

Share this post


Link to post
Share on other sites

Extreme server lag. Game is unplayable. Not just me. Everyone online complaining about the lag. 

 

And of course as soon as I make this post, it gets better. Guess I fixed it by complaining. 

 

Nope, still laggy as soon as I got into combat. 

Edited by CaptainHowdy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just in case this thread is monitored more closely than the tech support section, there's a thread here regard a crashing issue lots of people have been having for the last 2 days.

  • Upvote 3
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do not cross bump threads from other boards here! 🥵

This is the server status thread - and its ONLY for that!

  • Upvote 1
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, Zackman said:

Do not cross bump threads from other boards here! 🥵

This is the server status thread - and its ONLY for that!

 

 

This is a server problem!!

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I agree.. this is a server issue (or at least it appears to be). Why? Because it's happening just since a few days ago and to many people... it's not just one or two of us and it's all happening at the same time... this is clearly not an issue on our ends. If I am wrong, I apologize in advance. But I do not think that is the case. We would really appreciate someone looking at this, as the game has become totally unplayable for quite a few of us now and no dev or GM has bothered to update us in the other thread, so you can't really blame @DaveOMac for wanting to get your attention in this thread.

  • Like 1
  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuesday morning 9:13 am EST, server offline. I know this is a maintenance day but usually it doesn't take this long. Or is it an issue on my end?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Server is up, never mind!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Server is offline, 4:45PM PST. Confirmed by multiple guildies across multiple geographies. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

The server went down....  sorry to bother you.  Thank you.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

server down, anyone have any idea as to when to expect it back up?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same, server down. Also, Net-7.org is down with this error "Error connecting to database 'Net7'". Posting here because the help system for Net-7 is through Net-7. 

Gluck with the fixes all, hate that this happened on a weekend for you!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Restarting

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

I restarted the server 6 hours ago, is it working again for everyone?

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tnx for the replies i received outside this thread, soooo..... question has been answered :)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

11:25 PM EST, server down.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Following the recent server reboot 10hrs or so ago we have experienced a TOTAL server wide client disconnection and are now having not only login issues but once managing to login they are ceasing to respond as I have previously reported before. All pings look ok as does the tracert's to the server so not sure what the issue is. Please could we have someone have a look at the issue. Many thanks in advance.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

My tracert seems okay as well and can successfully connect with normal ping. Login is fine as well as character selection, but it then stops on the load screen, and the Net-7 Proxy icon in taskbar has the green --> arrow saying waiting for server.

 

It does show 30 (now 32) online though - so maybe those already online are safe as long as they don't log off their toon? 

 

Methinks its a subtle hint to me that I should have a lie down and a rest for a while :) see you guys ingame later on!

Share this post


Link to post
Share on other sites

To piggyback off of what Yeti said, I logged in three times and three times tried to gate into Paramis and all three times got stuck at the gate with an unresponsive ship.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

seems server is up

 

however there seems to be issue with stolije character i just moved char to a secondary account open slot however this char keeps crashing in game.

 

tried char on different computers, different internet connections, and diffferent accounts still crashes out

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sunrise is offline for me, Zack has been notified.

Pinging sunrise.net-7.org [38.130.197.232] with 32 bytes of data:
Reply from 38.130.197.232: bytes=32 time=117ms TTL=116

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Should be ok again, ive restarted earlier.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...