Jump to content
Sign in to follow this  
Ayami

Server Status (outdated)

Recommended Posts

Cant get in after this afternoons patch, gets to map screen then hangs :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here, sits at the map loading screen and thats it. I recevied an error when d/l'ng the latest patch also.

Edited by Zerra

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same as above, map loading screen and thats it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try deleting global.th6.

 

C:\Program Files (x86)\EA GAMES\Earth & Beyond\Data\client\mixfiles\global.th6

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the same at the map screen but it just hung for a bit longer than usual, then my chars logged in fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
what happend that made all of my controls different

 

I use defaults and they often get changed (somehow) and when I change my hotkeys back, they do not stay till i relog...

 

A strange new bug  heh

Share this post


Link to post
Share on other sites

Restarting server, bug in the stats again.

 

@Controls:

I saw we had a client update sending ini files as well, so reconfigure to your personal settings plz. Sorry for inconvinience.

Strange day today...

Share this post


Link to post
Share on other sites

no worries i'll take fixes over relearning controls with no complaining from me it thrills me to death that the game is back just a shout out to the devs/gms OOORRAAAHHH Semper Fi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Downloaded EB_Sizzle.bik all over again, can you please remove that from "update check" list?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guys when client patches occur it replaces a shortcuts.cfg/ini in the same folder where your screenies are stored. This file stores all of the icons at least if memory serves.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On my way home now, will begin looking into problems when i get there (bout 30 min)
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Down again, not sure I have seen the game in this shape sense early bata. I am sure the DEvs are at odds end and I am pulling for them to get things going again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On my way home now, will begin looking into problems when i get there (bout 30 min)

Thank you Kyp    :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pictures Kyp running home with a little red trolley behind chattering as one front wheel is wobbly, the new Amiga 500, rattling in the tray, ready to replace the hamster wheel

Share this post


Link to post
Share on other sites

wow the server was up long enough for 13 ppl to log in before poof... record?

Edited by Cruxshadow

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...