Jump to content
Sign in to follow this  
Ayami

Server Status (outdated)

Recommended Posts

yeah it did, i sent a pm to a random dev.

Share this post


Link to post
Share on other sites
while you wait, why not discuss ideas and bugs on the forums? xD

Share this post


Link to post
Share on other sites
poofed again, when reloading sectors and mobs.

Share this post


Link to post
Share on other sites
TB was playing with BBW by resetting the sector and Mobs.
Saw that and knew the server was going to go poof.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Appears so i was switching computers and got INV300 at Auth screen and that has never happened before.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='Bluebull' timestamp='1300061230' post='36434']
Appears so i was switching computers and got INV300 at Auth screen and that has never happened before.
[/quote]

Was switching chars to give a sextans 8 my Scout made for my JE. Couldn't get past the connecting to server for a while, was replaced with inv-300 error. Glad to know it's not just me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nope not just you,I was logged in last night and everything was good,now it just gives the inv-300 error.
Server shows online with 168 players,but I get nothing
:huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites
same here INV-300 error is the login server down?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Usually switching to local cert fixes the INV-300 error, but not in this case. Also the number of players online is dropping so I suspect that those who are going offline are not getting back on or replaced.

Lannister

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yes I think it is, got a character online now however my second computer cannot log in.
Keep getting the "Connecting to Server" message.

Share this post


Link to post
Share on other sites
No luck getting in, flipped every conceivable combination of switches and keep getting the INV-300 warning at the first login screen. :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='-Seeker-' timestamp='1300063228' post='36446']
No luck getting in, flipped every conceivable combination of switches and keep getting the INV-300 warning at the first login screen. :huh:
[/quote]

same here.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Haha, that will teach all of us to ever going off this addictive game :huh:

And i confirm the same, i had 2 players logged in, i logged off for a second on one of them, then logged back in... not working.

And the idiot i am tought it be a good idea to see if the other player would have the same issue... now both of us are not able to get back in.

Sad to say but i guess we'll all have to wait untill the magical IT guys out there fix it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Joy, The one character I did have on crashed to login, which of course is not working.
Any Dev's out there know whats going on?

Share this post


Link to post
Share on other sites
note: Dont waste your time re-installing net-7 files, it didnt work (for me at least, unless i did something wrong)

Share this post


Link to post
Share on other sites
So has anybody heard from any of the devs? Are they going to reboot the login server, or whatever it is they have to do so that we can log in again? I feel like a junkie without his fix...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Im actually surprised none of the Dev's have not noticed this problem yet.
If they have why have they not said anything, been what, 2 hours or so since the login server went down?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...