Jump to content
Spa

Terminal Builds

Recommended Posts

Ran 3 avatars thru Joves and Mars Build Terminals using an ACTools build macro I coded.

 

2 built over 2500  lvl 1 and lvl 2 devices.

1 built over 2500 lvl 1 weapons.

All avatars preformed with no errors or glitches. (Apart from my Wireless Tower dropping me out )

Terminal Build V1.0.mac

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Spa said:

Ran 3 avatars thru Joves and Mars Build Terminals using an ACTools build macro I coded.

 

2 built over 2500  lvl 1 and lvl 2 devices.

1 built over 2500 lvl 1 weapons.

All avatars preformed with no errors or glitches. (Apart from my Wireless Tower dropping me out )

Terminal Build V1.0.mac 817 B · 0 downloads

 

That's pretty wild; happy that you didn't have any errors or glitches too.

 

Thank you for running that!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have done something similar with analyzing; trying to get the terminal to give me one of the errors Sunrise gives.

 

This scenario is:

1) you put in an item to dismantle into the terminal

2) it shows the comps it dismantles to, but also gives an error-message in green "Invalid item".

3a) you remove the item and re-insert it and things go fine

3b) you press analyze anyway and the terminal locks up and you have to relog (none of the tricks to get out of the terminal work) and you lose the item

 

I put items into the terminal roughly 250 times, but did not get the error I would have run into on Sunrise nor any other lock ups.

 

Either the current fixes to PTR have solved that problem or something else is going on. I'm hoping its fixed :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

My first macro built a hold full of a lvl 1 device, when hold full, pulled out, ran to analyse terminal, inserted and disassembled.

 

When all the devices were pulled down, pull out, run back to build terminal and repeat.

 

I could get over 900 builds per stack until one of the components run out.

 

I never struck the "Invalid Item" and that was building over 2500 on 5 avatars in Joves on the sunrise server. (I watched drinking coffee and tweaking the code, approx. 6 months ago)

 

This week I ran my first avatar on PTR Server using the build/pull macro. Build and ripped 2500 before just coding a build/destroy macro (quicker and credits were easy to obtain)

and never came across the "Invalid Item"

 

Lucky I guess or you're just unlucky :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I ran a macro that built some 2400 Badger Claw 1 devices, discarding them as it went.  No problems, crashes, or lockups encountered, though a few timing issues along the way where sometimes a build would take longer than usual.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...