Jump to content
Leanne

Net-7 Vault transfer error message

Recommended Posts

Today the net-7 vaults on my account suddenly started having issues.

 

5adddb40e2229_net-7vault.PNG.20d33f9bd75688c84e0da5f1c983e455.PNG

 

This happens in Vivaldi and Edge (but dev-consoles show no clientside errors) and the error occurs when transferring between other avatars as well

 

Edited by Leanne

Share this post


Link to post
Share on other sites

Getting this also.

Using firefox 59.0.2 64bit

Share this post


Link to post
Share on other sites

yes, I also have this.  I'd guess that the web interface to the game database is having issues

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, there is a problem and the WebDev is on it already.

Share this post


Link to post
Share on other sites

PS.:

Try again please, should be ok now - i just tested it without error.

 

Make sure you are logged out more than 120 seconds and you hit F5 (resfresh) on the browser before moving items.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just done some transfers on multiple toons.

Looks fixed to me.

 

Thnx Zack

Share this post


Link to post
Share on other sites

I didn't - all the fame goes to @karu , our web dev!

Share this post


Link to post
Share on other sites

All hail Karu.

Master of JavaScript.

Supreme lord of all things HTML.

Imperator perpetuo!

:D

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×