Jump to content

DigitalHytop

Members
  • Content Count

    43
  • Donations

    0.00 USD 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About DigitalHytop

  • Rank
    Active Member

Live ENB Information

  • Guild
    Galactic Federation
  • Server
    Andromeda
  • Race
    Jenquai
  • Profession
    Explorer

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Kyp, I think the many, many posts we've put here since I first opened this thread have pretty much stated that the game has been unplayable during these times. Unless of course you consider the best option when the lag hits, is to just hang out in station until the game smooths out again. Below are just a few quotes from my many posts, and I can assure you, if you had experienced these problems like the rest of with this complaint, you too would become too frustrated with the problems.  I'm sure you'd agree the game does become "unplayable".     Personally, I've stopped playing the game as often as I'd like.  I figure at this point, nothing can or will be done about it.  I'm just concerned many others will do the same and the number of players will just continue to dwindle down to nothing.  You have to consider, those of us here offering feedback on the problem are just a minority few that have actually taken the time to come here and let you know about it.  The majority of folks don't even bother and just move on in their frustration to find something else to occupy their game time. Opening post: The lag created during the backup has pretty much become a game killer for me once the frustration of "stuck", "end-task", restart game (rinse and repeat for an hour) happens each night. Jan 20th, 12:55am EST: I took an alt account though and was watching the logins/logouts. Logouts increased 10 fold and many of the logins were folks that had just logged out. I know you said there isn't any backup going on any longer at midnight, but something is still going haywire somewhere causing serious lag, drops and hangs at gates, wormholes and docking. Again, for me this is between 12m and 1 to 1:30am EST and is happing every night. Jan 21st, 12:15am EST: 12:03am EST, left Aragoth Station with load of missions for Aragoth Prime, got stuck at load screen. End task, reloaded game, proceeded to Aragoth Gate from Valkyrie, got stuck again on gate to Aragoth Prime. End task, logged in again to land at Chernevog, got there without a lock, but it took about 4 times longer to actually get the docking screen. Seems the issue is still happening. Feb 1st, 12:35am EST: Have to resurrect this post. This problem is still happening. Although it seemed to lighten up some, it is still going on. Tonight is worse than ever. I've already had to end task two times exiting Arogoth Station after taking job runs. Again, I'm on east coast and have a guild member on the west coast who is also experiencing serious lag while doing regular combat. Feb 11, 02:50pm EST: Kyp, any further find for a resolve on this problem? Last night was another really, really bad night. This time around though, when I'd hang on gating, I'd force quit the game and log back in. When I came back in, I only had 1/8th of my reactor and hadn't done anything prior to hang other than hit the enter gate button. Also, prior to the midnight lagfest, while selecting 150 jobs at Prasad terminal, I was dropped completely out of game to desktop. This happened about 5 or 6 times in the course of about an hour. Odd thing is, I had an alt logged in at Jove's Fury and it showed that I immediately logged out on each occasion. Usually during a hang event, it won't show me logging out until I've actually logged back in after end tasking. I had been grinding jobs for the past week and never had this issue. I had just started doing the 150 jobs at Prasad, so I'm not sure if it has something to do with this station specifically or not, but figured I'd mention it.
  2.   Kyp, is there no way then to have the EnB server host put you on some kind of exclusion from allowing routes through this bottle neck?  I just went through today and MTR'd a lot of the other games I play and none of them hit any hops with this kind of issue.  Not even close, actually.  This is only happening to me for the EnB server.  I'd imagine the same results would apply to everyone else being affected.
  3. Here ya go guys. We have another hop hitting 8% loss and this one is showing a 6% loss on the sunrise server. Was 7% just before I stopped the trace. [attachment=2382:sunrise.net-7.org-12m-1223amEST.htm]
  4. Here is another. This one from 8:10p to about 8:30 EST. 26% loss on this. I'm actually amazed. I'm doing trade job runs and have only locked on load screen twice. I can only imagine how this is going to look once midnight hits. [attachment=2380:sunrise.net-7.org-810p-835p.htm]
  5. Decided to fire a run up while I cooked and ate dinner.  This one is from 5:45p to 6:30p EST.  I'll also be running another at midnight.   [attachment=2378:sunrise.net-7.org-545p-630p.htm]
  6.   Never mind Kyp.  I installed the 64bit on another machine and that one is showing the hops.
  7. Kyp,  I'm using the program you suggested (WinMTR 32bit) and I'm not seeing anything in options to show all hops.  Every time I run the program, it's just giving the final hop.  Am I missing something?
  8. Zack, I just installed MTR and didn't configure in any way.  Just ran the trace as installed.  I'll look again and see if I can make it show the hops and re-run the test and post results tonight.
  9. Ok, found the attachment option.  Had to use "more reply options".  I'm posting both files here for you Kyp.  The second one I ran from midnight EST to 12:20am.  Files are named respectively.   [attachment=2367:sunrise.net-7.org_9-930pm.txt]   [attachment=2370:sunrise.net-7.org_12-1220am.txt]  
  10. Kyp, I couldn't figure out how to attach the file so I'm just pasting it below.  I ran this during normal game time between 9 and 9:30pm EST.  I'll try to do another run around midnight tonight. Not sure what the onlinehome-server.com is, I configured the test to run on sunrise.net-7.org.       |                                      WinMTR statistics                                   |   |                                            Host              -   %  | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |   |         u15438806.onlinehome-server.com -    1 | 1382 | 1377 |   62 |  133 | 1157 |  926 |   |___________________________________________|______|______|______|______|______|______|      WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider
  11. Kyp, any further find for a resolve on this problem?  Last night was another really, really bad night.  This time around though, when I'd hang on gating, I'd force quit the game and log back in. When I came back in, I only had 1/8th of my reactor and hadn't done anything prior to hang other than hit the enter gate button.   Also, prior to the midnight lagfest, while selecting 150 jobs at Prasad terminal, I was dropped completely out of game to desktop.  This happened about 5 or 6 times in the course of about an hour.  Odd thing is,  I had an alt logged in at Jove's Fury and it showed that I immediately logged out on each occasion.  Usually during a hang event, it won't show me logging out until I've actually logged back in after end tasking.  I had been grinding jobs for the past week and never had this issue.  I had just started doing the 150 jobs at Prasad, so I'm not sure if it has something to do with this station specifically or not, but figured I'd mention it.
  12. FYI Vincent, this was changed a few weeks back.  You can now move toons again after 30 days, not 180 like before.
  13. Have to resurrect this post. This problem is still happening. Although it seemed to lighten up some, it is still going on. Tonight is worse than ever. I've already had to end task two times exiting Arogoth Station after taking job runs. Again, I'm on east coast and have a guild member on the west coast who is also experiencing serious lag while doing regular combat. Kyp, as a side note, I saw your post about disabling the ipv6. I did this and it hasn't done anything to alleviate the issue. Something is still interfering with the server between 12m and 1 to 1:30am ET. Also, lots of serious lag moments during other times for the past week.
  14. Last night seemed somewhat better but I still had several stuck at load screens and a lot of lag.  Spent a lot of time in combat and not so much roaming around, so I'm not sure if this was the reason for less issues or not.  But I was noticing the lag during combat as well (while targeting next mob to kill, taking several seconds to actually engage the thrusters to autofollow.  Hitting fire button and also taking several seconds to engage).  Also, on a couple occasions I was dropped to desktop attempting to select jobs at the terminal in Aragoth Station, prior to grinding combat.  All of this started at the usual 12pm EST and lasted on through to 1:30am.
  15. Kyp, sorry to say, it doesn't appear that rescheduling the SQL dumps helped. 12:03am EST, left Aragoth Station with load of missions for Aragoth Prime, got stuck at load screen. End task, reloaded game, proceeded to Aragoth Gate from Valkyrie, got stuck again on gate to Aragoth Prime. End task, logged in again to land at Chernevog, got there without a lock, but it took about 4 times longer to actually get the docking screen. Seems the issue is still happening. Still waiting for feedback from other guild mates.
×
×
  • Create New...