Jump to content
Sign in to follow this  
Eclypze

Game wont launch

Recommended Posts

These sound like permissions/64-bit problems. You're on a 64-bit OS right?

Share this post


Link to post
Share on other sites

These sound like permissions/64-bit problems. You're on a 64-bit OS right?

nope, 32 bit vista

Share this post


Link to post
Share on other sites

Week and half later.. still same problem. "Cannot check registry settings" error.

It doesn't make sense that this is happening on all 3 of my Vista 64 bit computers. Worked fine on all 3 since ST 1. Now all of a sudden, all 3 machines.. same error.

Anyone else running Vista 64 bit with all current updates and patches installed?

Frustrated....

error.jpg

post-39-1272241068744_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Run LaunchNet7 to check for updates. I've just put an update in that should allow you to continue to play the game even when there's a registry patching error.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Good to hear. No problem. <_<

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Nugpot

Did the Net7 update and now trying to do the Client 52>53 update. I get:

Update failed. Downloaded file is invalid. Hash of downloaded file and hash in server manifest does not match. File: c:\Program Files\EA GAMES\Earth & Beyond\Data\Client\ini\sounds.ini.

Os is W7 32 bit. My W7 64 bit laptop does not have any problems. Any thoughts?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Probably a corrupted download; I'm not sure why this would occur, but it means we need to add more redundancy to the updating system.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×