Jump to content
warnog

New install on win10 can't login

Recommended Posts

I've installed the client on a new win10 machine and I can get the launcher to update OK but, when I try to start the game, I get a server failed to login message. It's been a while since I played and that was on the win7 PC. I'm not too sure what to set the update file to. When I search for the launcher file in "net-7.bin" it doesn't show up so, what am I doing wrong?

Share this post


Link to post
Share on other sites

can you post screen shots of your Net-7 launcher screen so we can see what you are seeing, Please..

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Some additional info:

 

I had 2 net-7 accounts "Warnog" and "Sempii" with all my avatars on Sempii. I may have messed up when I moved them over to the warnog account since I never played the game under warnog. Sempii was my game play account login. I was trying to use the warnog master PW to log into the game after the move and I think that was one mistake. The transaction code for the char move was: 1228 I had too many names and PWs to remember (and reset) so I thought I would consolidate them into one account. I don't know if they can be used on the warnog net-7 account in the game now. I know, I made a mess of things! LOL!

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK, I found client.exe but, the login window is not opening so I can change the log info. How do I get that to pop up?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't get the launcher login window to come up. When I was trying different files for the updater, the login window would open and I tried several permutations of PW for the warnog account. Since I never played that account, and the account I did play is now melded into war's in net-7, how can I use my old avatars that are now bound to warnog's account? How do I setup the launcher/game login for War's account? I'd really love to play this again on the new i7-7700K GTX1070 OC machine on the 4K TV at some point....

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, warnog said:

I tried several permutations of PW for the warnog account.

 

you can change game account password on net-7.org portal

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK, so I go to Net-7 account and go to the master account page. I go to the bottom and click the red link to "change account settings. It goes to a blank window. So, no I can't even see the pw cause there's nothing there. ???? I must have screwed up the game account when I moved my avatars to the Warnog account and deleted the old game account "Sempii". Can the transaction be "undone"? The number of the transaction is 1228.

Edited by warnog
additional info

Share this post


Link to post
Share on other sites
57 minutes ago, warnog said:

OK, so I go to Net-7 account and go to the master account page. I go to the bottom and click the red link to "change account settings. It goes to a blank window.

 

Thanks for reporting bad link. Its been fixed.

 

However that is wrong page. You want avatar settings tab.

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK, changed the PW but, still getting the "server failed to respond to login" message..... This is on a fresh re-install of all the software.

Edited by warnog

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 minutes ago, warnog said:

OK, changed the PW but, still getting the "server failed to respond to login" message..... This is on a fresh re-install of all the software.

 

Where exactly did you put your login info previously if you still getting 'failed to respond to login' error?

 

'server failed to respond to login' is error from net7 proxy before client is run. it is firewall issue or local ip dropdown has multiple ip's and you need to select correct one.

You may also have fiddled with checkboxes and now they look different than the screenshot.

Share this post


Link to post
Share on other sites

When I was trying to get the correct "client.exe" file in the top window, there was a login window that would pop up. I have two IPs , one says incompatible, I'm on the other on, I've tried with/without local cert and packet opt. now back to "stock setting" and, still won't connect. (PS we used to use Local cert and I had to turn off packet opt to fix loggin issues in the past)

 

Now that I think about it, that popup login screen was when I was using the net-7 forum url in that top dropdown on the launcher so, it was trying to log in on the forum most likely.

Edited by warnog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, so, I go into the game and change the gamma setting and then exit to look for the eandbconfig file and the gamma change stuck to my desktop stuff! Everything looks washed out now on the desktop! Anyway, I'll undo the gamma change but, where is the DL for the config program?

 

Fixed Gamma issue.

 

Found config file, ran in compatibility mode (same as game running in win7 mode) but, though it will set and test at 1440, and the windowed box is not checked, it won't go into full screen in the game. Oh, it shows 3 separate GPUs listed (GTX1070) and only the last one on the list will go to 1440 res.

Edited by warnog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...