Jump to content

Problems with the game stalling / huge LAG


Recommended Posts

I just started back and in starting zones "haven't left those areas yet" It can take any where from a few seconds to a minute to attack ,warp or quest to update. I get stuck on loading screen docking at stations a lot and then I have to restart the game. When talking with NPC doing quest it can just hang there. I never had these problems the last time I played, not sure if something change or Am I missing something on my end. I've checked my ping/speed and I don't see anything wrong.

Link to comment
Share on other sites

I fixed it, Took awhile to look through all the post for someone posting a problem like mine. But I did find a fix for it lol

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Having the same issue on a laptop of mine. I do not have a problem on another PC. I wish you would've linked the post that had your solution, it could of helped. I will keep looking for the solution.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...