Jump to content
barachius

Install error, human error, possibly settings error

Recommended Posts

I *attempted* to install everything as directed.

 

Install client, update client, install net-7, set compatibility ect.

 

 

What's happening is that net-7 is launching the client, that's launching the ORIGINAL patch

 

So something isn't jiving, and i probobly missed at least one step in the install, i can't figure out which

 

 

I KNOW this is wrong, this is what's happening. (this will never update i know) Just an illustration of what step in the loading process I am at.

 

error.png.923cd40f8538079f235cff97f818d49b.png

Edited by barachius

Share this post


Link to post
Share on other sites

Resolved, 

 

Found someone having the identical problem,

 

Was pointing to the wrong file with net-7

 

my bad...

Edited by barachius

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just saw this, I was going to suggest the client line might be wrong , but i see you solved it already.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...