Jump to content

badkarmaxv

Members
  • Content Count

    14
  • Donations

    0.00 USD 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About badkarmaxv

  • Rank
    Member

Live ENB Information

  • Guild
    Warlords
  • Server
    Andromeda
  • Race
    Terran
  • Profession
    Warrior
  1. Guild: Warlords Founder: No longer plays. Was Co-leader with Inya. Character name: Obergoober at the end of Live Inya doesn't seem to have come back to the game after the wipe neither have many others for that matter so might as well make it Obergoober.
  2. Net 7 message: Server Failed to respond to login attempt Sorry if it was posted somewhere else I am not much of a forum person these days. Is the servers down for a patch, work, etc and will they be back up? Thanks. bk
  3. [quote name='Blacklung' timestamp='1319923072' post='47775'] being looked at now [/quote] Thanks for the update. Look forward to hearing they are back up and running as soon as they can be. BK
  4. Its 5:04 est. Are the servers down? Still problems with the patch? I was playing online when the servers went down twice and then later in the day the mrs. was playing in the early afternoon but now as I try to log on I get that Net-7 error " Server Failed to respond to Login Attempt" but see I am the only one so far that has posted about this problem. Unless I overlooked a post so let me know whats going on. Thanks, BK
  5. [quote name='Overtkill' timestamp='1317323008' post='46840'] Yeah, Kyp is correct about Vista. Try to get to Windows 7 Pro or Ultimate when you can. Its a much better OS in many ways. Something not touched on here is Internet Security software. Make sure you have an exception setup for Net-7 and the Client as well, then give it a whirl. -Overt. [/quote] I made sure my exceptions where not blocking the program as well as my other firewalls/protective, etc. I am happy to announce however that whatever in the update that snafu'ed my net7 from 1.7 to 1.9 has been resolved with whatever was fixed with the current version when I saw the note on the "secret mission" i deleted everything and reloaded it all. It confirmed I had .net, was admin, etc. etc. and have had no problems so far with it. (Knock on wood) Thanks for the time and effort in responding to my posts and working the problem to make life easier for loading the game up as well. bk
  6. [quote name='Kyp' timestamp='1317156273' post='46761'] We've not changed any code on the public server since the 15th or whenever it was we pushed that last content patch. (I think that's about right). I couldn't really say at this point, the only thing I could recommend doing is catch one of our GMs or tech support (or even one of us) in the Teamspeak and we can try to help via a remote connection client or something. [/quote] Thanks, I will try and make time for that. I have since tried loading this fresh on 2 pc's with XP and a laptop with Vista. XP - Net 7 - problem we have been talking about. XP 2 - Net7 - The application failed to intialize properly (0x0000135). Click on OK to terminate the application. Vista - Net 7 - Font Courier New "regular" not supported error at load up. Hasn't been a good week for getting my enb fun in that's for sure lol.
  7. [quote name='badkarmaxv' timestamp='1317086689' post='46717'] starting that now. [/quote] Okay so to synopsis this. I was playing enb since I reloaded this in late august. Saturday for some reason the game crashed and now I am unable to log in. I have re-installed and ran repairs on all Net versions on my pc. I have now deleted both the game and net7. made sure all files where gone and re-installed. I re-installed the game. Re-installed the update. I then loaded Net7. When I opened Net7 the green bar filled half way and then it gave me an update to an unspecific version number. I accepted and once it was done the white screen in the box was replaced by the web site info/dev communications to community and its up to ver.1.9.9. I am unable to access any of the drop downs, manipulate any boxes or browse input information above the location on Net 7 that says open in another window. Using the net7.exe file again nothing changed and when i try the exe on its own it still gets me into the game but tells me "connection to the Global Server Failed" I am running XP and the admin so not able to actually set it as "admin". Not an option by right clicking and being sure. So in short I am stumped. I was wondering if perhaps IP ranges could have been blocked to the server in some way that is causing these failed to connect errors now? Anymore suggestions?
  8. [quote name='Kyp' timestamp='1317085041' post='46715'] I would completely delete the install and start again. Make sure you run as admin, this sounds like some other files aren't getting updated. [/quote] starting that now.
  9. [quote name='Kyp' timestamp='1317083318' post='46710'] Unzip this and copy it over the LaunchNet7.exe in your launcher's install folder. C:\Net7\bin probably. [attachment=1026:LaunchNet7.zip] [/quote] Appreciate you taking the time with me on this. I copied the file over the one in the folder and Net 7 showed no change. I tried just clicking on the exe and it did get me into the game and to log in but at the log in it gave me the message "Connection to the Global Server Failed" and the game exits out to windows. I also tried to reset updates to get back to 1.8.0 and it said it did but not showing the change or allowing for updates.
  10. [quote name='Kyp' timestamp='1317081824' post='46705'] The requirements to run are .NET 2.0 (which with XP you must make sure is installed, not so with Vista or 7 that I know of). VC++ Redistributable pack is also one of the requirements. There isn't a new installer currently available that you can install with, but what simply needs to happen is that the config file needs to create with a path to wherever you have the game client installed at, the default location for the game client is: C:\Program Files\EA Games\Earth & Beyond\release\client.exe [/quote] I have my game loaded in the above pathway. It is identical. I have compared the files with a friend on vent and I find that I don't have a uninstall.exe in my Net 7 bin folder and he does. I deleted the folder and the shortcuts and reloaded it and found that again I do not have an uninstall like they do and the errors still the same. I also have no access to browse or choose the pathway in the client box of Net7 to put that info in. So should I uninstall all the net. versions above 2 on my XP system? and see what that does since its for XP versus the higher versions for vista, etc? The error log reads as under help... LaunchNet7 - Exception Version: 1.8.1.0 Time: Mon, 26 Sep 2011 19:43:06 GMT Message: The operation has timed out System.Net.WebException: The operation has timed out at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() at LaunchNet7.LauncherUtility.DownloadString(String url, Int32 timeoutInMilliseconds) at LaunchNet7.LauncherUtility.DownloadString(String url) at LaunchNet7.Updateing.Updater.CheckForUpdates() LaunchNet7 - Exception Version: 1.8.1.0 Time: Mon, 26 Sep 2011 19:43:10 GMT Message: The operation has timed out System.Net.WebException: The operation has timed out at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() at LaunchNet7.LauncherUtility.DownloadString(String url, Int32 timeoutInMilliseconds) at LaunchNet7.LauncherUtility.DownloadString(String url) at LaunchNet7.Updateing.Updater.CheckForUpdates() LaunchNet7 - Exception Version: 1.8.1.0 Time: Mon, 26 Sep 2011 19:43:35 GMT Message: Could not launch client. System.ApplicationException: Could not launch Net7 Server. Details: The system cannot find the file specified ---> System.ComponentModel.Win32Exception: The system cannot find the file specified at System.Diagnostics.Process.StartWithShellExecuteEx(ProcessStartInfo startInfo) at System.Diagnostics.Process.Start() at System.Diagnostics.Process.Start(ProcessStartInfo startInfo) at LaunchNet7.Launcher.LaunchNet7Server() --- End of inner exception stack trace --- at LaunchNet7.Launcher.LaunchNet7Server() at LaunchNet7.Launcher.Launch() at LaunchNet7.FormMain.DoLaunch(LaunchSetting setting) LaunchNet7 - Exception Version: 1.8.1.0 Time: Mon, 26 Sep 2011 20:09:58 GMT Message: The operation has timed out System.Net.WebException: The operation has timed out at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() at LaunchNet7.LauncherUtility.DownloadString(String url, Int32 timeoutInMilliseconds) at LaunchNet7.LauncherUtility.DownloadString(String url) at LaunchNet7.Updateing.Updater.CheckForUpdates() LaunchNet7 - Exception Version: 1.8.1.0 Time: Mon, 26 Sep 2011 20:10:02 GMT Message: The operation has timed out System.Net.WebException: The operation has timed out at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() at LaunchNet7.LauncherUtility.DownloadString(String url, Int32 timeoutInMilliseconds) at LaunchNet7.LauncherUtility.DownloadString(String url) at LaunchNet7.Updateing.Updater.CheckForUpdates() LaunchNet7 - Exception Version: 1.8.1.0 Time: Mon, 26 Sep 2011 21:38:23 GMT Message: Could not launch client. System.ApplicationException: Could not launch Net7 Server. Details: The system cannot find the file specified ---> System.ComponentModel.Win32Exception: The system cannot find the file specified at System.Diagnostics.Process.StartWithShellExecuteEx(ProcessStartInfo startInfo) at System.Diagnostics.Process.Start() at System.Diagnostics.Process.Start(ProcessStartInfo startInfo) at LaunchNet7.Launcher.LaunchNet7Server() --- End of inner exception stack trace --- at LaunchNet7.Launcher.LaunchNet7Server() at LaunchNet7.Launcher.Launch() at LaunchNet7.FormMain.DoLaunch(LaunchSetting setting) LaunchNet7 - Exception Version: 1.9.9.10 Time: Tue, 27 Sep 2011 00:26:24 GMT Message: Could not load AuthLogin.log. System.Configuration.ConfigurationErrorsException: Configuration system failed to initialize ---> System.Configuration.ConfigurationErrorsException: Root element is missing. (C:\Documents and Settings\Sean Henke\Local Settings\Application Data\LaunchNet7\LaunchNet7.exe_Url_33uz3155fe0lw51jyicbrfpxh3h01gh0\1.9.9.10\user.config) ---> System.Xml.XmlException: Root element is missing. at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e) at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ThrowWithoutLineInfo(String res) at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent() at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Read() at System.Xml.XmlTextReader.Read() at System.Configuration.XmlUtil..ctor(Stream stream, String name, Boolean readToFirstElement, ConfigurationSchemaErrors schemaErrors) at System.Configuration.BaseConfigurationRecord.InitConfigFromFile() --- End of inner exception stack trace --- at System.Configuration.ConfigurationSchemaErrors.ThrowIfErrors(Boolean ignoreLocal) at System.Configuration.BaseConfigurationRecord.ThrowIfParseErrors(ConfigurationSchemaErrors schemaErrors) at System.Configuration.BaseConfigurationRecord.ThrowIfInitErrors() at System.Configuration.ClientConfigurationSystem.OnConfigRemoved(Object sender, InternalConfigEventArgs e) --- End of inner exception stack trace --- at System.Configuration.ConfigurationManager.PrepareConfigSystem() at System.Configuration.ConfigurationManager.RefreshSection(String sectionName) at System.Configuration.ClientSettingsStore.ReadSettings(String sectionName, Boolean isUserScoped) at System.Configuration.LocalFileSettingsProvider.GetPropertyValues(SettingsContext context, SettingsPropertyCollection properties) at System.Configuration.SettingsBase.GetPropertiesFromProvider(SettingsProvider provider) at System.Configuration.SettingsBase.GetPropertyValueByName(String propertyName) at System.Configuration.SettingsBase.get_Item(String propertyName) at System.Configuration.ApplicationSettingsBase.GetPropertyValue(String propertyName) at System.Configuration.ApplicationSettingsBase.get_Item(String propertyName) at LaunchNet7.Properties.Settings.get_ClientPath() at LaunchNet7.FormAdvancedSettings.DoDisplayAuthloginLog() The first thing that jumps out at me is that the net 7 updated and is showing at 1.9.9 to me but the errors are still showing the last version still.
  11. [quote name='badkarmaxv' timestamp='1317081132' post='46702'] Server failed to respond to login attempt is the message I get from trying the back door. I have either repaired, rolled back or re-installed down to 3.5 NET and nothing seems to be making a difference. [/quote] Are you suggestion I re-install the game? I have since tried to load this all onto my lap top which uses vista versus xp on my main system and I am getting the same problem. Fresh install and all so not sure that will do anything?
  12. Server failed to respond to login attempt is the message I get from trying the back door. I have either repaired, rolled back or re-installed down to 3.5 NET and nothing seems to be making a difference.
  13. [quote name='Pyryck' timestamp='1317058229' post='46667'] Just wanted to share an FYI with the EnB community today: This morning I attempted to launch the game but the launcher would not connect. I'm in Austin, TX on Time-Warner. Being the techie / admin type that I am, I started with Ping and Tracert. Both failed to reach the play server. I tried to reach the forums to see if anything else was going on and couldn't reach the forums by name or IP either. I did not copy the address where the TRACERT stopped but should have. I know, bad techie. I'll try again from home later today and if the problem still exists then I'll try to reply to this posting with the info. p.s. Yes, I am at work now and can reach the forums just fine because work is using a different ISP. [/quote] Having a same problem says it can't connect to client, can't find client, etc. been like this since saturday for me though.
  14. I loaded the game a few weeks ago with no problem. Have played a character up to the mid 80's. Logged off saturday and when I came back on the same day I started getting errors in my Net7. I have run a repair on .net and used the feature to reset updates on net7 which changed the problem from no web site in the box to atleast seeing the blue screen with the admin comments, etc. I still can't get into the game and the errors seem to indicate that its having a problem with the finding the client. I also can't find uninstall for Net7 to reinstall and have tried to reinstall over it with no luck. The error information I am getting is as follows. See the end of this message for details on invoking just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box. ************** Exception Text ************** System.ArgumentException: The path is not of a legal form. at System.IO.Path.NormalizePathFast(String path, Boolean fullCheck) at System.IO.Path.NormalizePath(String path, Boolean fullCheck) at System.IO.Path.GetDirectoryName(String path) at LaunchNet7.FormMain.DoCheckForUpdates() at LaunchNet7.FormMain.c_ToolStripMenuItem_Main_Launcher_CheckForUpdates_Click(Object sender, EventArgs e) at System.Windows.Forms.ToolStripItem.RaiseEvent(Object key, EventArgs e) at System.Windows.Forms.ToolStripMenuItem.OnClick(EventArgs e) at System.Windows.Forms.ToolStripItem.HandleClick(EventArgs e) at System.Windows.Forms.ToolStripItem.HandleMouseUp(MouseEventArgs e) at System.Windows.Forms.ToolStripItem.FireEventInteractive(EventArgs e, ToolStripItemEventType met) at System.Windows.Forms.ToolStripItem.FireEvent(EventArgs e, ToolStripItemEventType met) at System.Windows.Forms.ToolStrip.OnMouseUp(MouseEventArgs mea) at System.Windows.Forms.ToolStripDropDown.OnMouseUp(MouseEventArgs mea) at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks) at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.ScrollableControl.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.ToolStrip.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.ToolStripDropDown.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m) at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam) ************** Loaded Assemblies ************** mscorlib Assembly Version: 2.0.0.0 Win32 Version: 2.0.50727.3623 (GDR.050727-3600) CodeBase: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.NET/Framework/v2.0.50727/mscorlib.dll ---------------------------------------- LaunchNet7 Assembly Version: 1.9.9.10 Win32 Version: 1.9.9.10 CodeBase: file:///C:/NET7/bin/LaunchNet7.exe ---------------------------------------- System.Windows.Forms Assembly Version: 2.0.0.0 Win32 Version: 2.0.50727.3623 (GDR.050727-3600) CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll ---------------------------------------- System Assembly Version: 2.0.0.0 Win32 Version: 2.0.50727.3624 (GDR.050727-3600) CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll ---------------------------------------- System.Drawing Assembly Version: 2.0.0.0 Win32 Version: 2.0.50727.3053 (netfxsp.050727-3000) CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll ---------------------------------------- System.Configuration Assembly Version: 2.0.0.0 Win32 Version: 2.0.50727.3053 (netfxsp.050727-3000) CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Configuration/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Configuration.dll ---------------------------------------- System.Xml Assembly Version: 2.0.0.0 Win32 Version: 2.0.50727.3082 (QFE.050727-3000) CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Xml/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll ---------------------------------------- ************** JIT Debugging ************** To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this application or computer (machine.config) must have the jitDebugging value set in the system.windows.forms section. The application must also be compiled with debugging enabled. For example: <configuration> <system.windows.forms jitDebugging="true" /> </configuration> When JIT debugging is enabled, any unhandled exception will be sent to the JIT debugger registered on the computer rather than be handled by this dialog box. I haven't made any changes to my pc so not sure what the heck could be going on. Any info or suggestions please let me know. FYI the sticky posts do not indicate this is a usual problem or has a solution. Thank you for your time. bk
×
×
  • Create New...