Jump to content
LordJackal

Is The Update Server Down?

Recommended Posts

My computer crashed and I had to reinstall... everything goes in fine until Net-7 looks for updates... and gives me this error... ??[attachment=1456:Picture of Error Message.jpg]

Share this post


Link to post
Share on other sites
404 = Not found.

Very likely based on the server move.
Give it a bit tho, the guys are still working on it (or taking a nap atm).

Every issue will be sorted soon.


Please bump this topic if its not fixed within....7h from now.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[sub][size=2][size=4]im also having the same problem after having to do a fresh install on my laptop,, ie> 404 = not found, i thought it might have been some corrupt files so i booted up my main PC and thats also showing the same problem, hopefully it will get sorted soon :) [/size][/size][/sub]

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ya, its simply the Update URL not being updated yet (or files not being transfered to the new webspace) - will be sorted soon!

Share this post


Link to post
Share on other sites
have same issue can not update client
also Net-7.org can not logon and server status will not open so its not just logon
it shows 79 player on but when i click it nothing happens
the was another post about newplay.net-7.org to be used wile the move but this dosnt work it opens to IIS7 welcome page

Share this post


Link to post
Share on other sites
Well I posted this at 3 am... its now 10 am and no change... Still not updating giving the 404 = Not found error... I wonder if they even know about it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
I can't update either, gives me this error: "Update Failed. Details: Illegal characters in path. File: "

Blank space after file... not sure whats going on.

Share this post


Link to post
Share on other sites
That is a different error than I am getting... not sure if it is related to the update server issue... will not know till we get the update server back up and running...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Still waiting on the update server :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
Not yet... I did send a message to a GM about 30 minutes ago.. lets see what happens I guess... I dont know what else to do?

Share this post


Link to post
Share on other sites
and also when you run the program.when you put in usename andpassword .getting inv 300.and when you try to reset updates getting the same error as everyone else

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bleh, don't think it's going to be up until late late today :/.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sorry guys, oversight on mine and David's part, we're looking now. Apologies. It works for me but I tried testing it with a fresh install and got the prob.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ok problem is now identified, fix should be soonish.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ok, this *should* be working again, you may need to tell it to reset updates once more. Let me know if it still doesn't work here and i'll check tomorrow.

Share this post


Link to post
Share on other sites
No it still doesnt work. I am getting the same error I was before, though in the version under the play button it does say 357 now.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I'm still getting an error as well. First time trying to play. I did a fresh install based on the faq on the main portal.

When I ran the net 7 launcher I got an error when it went through the update process which I clicked through. (see update_error screen shot).

Then when I try to click play I get the error Incompatiable version of net7 proxy. Latest version 2.22.

I am running Win7 32 bit. Ran everything as admin when I installed. Edited by chanlin007

Share this post


Link to post
Share on other sites
Well it's something on server end because I just did a COMPLETE reformat and re-installed and I am getting a "Version Mismatch" error when I attempt to update.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ugh can someone just upload the updated files or something so I can figure out a workaround? Grandpa died today and I have nothin else to play to distract me :/

Share this post


Link to post
Share on other sites
Attached a screenshot for clarification on the error

http://postimage.org/image/v9nxwg093/

Share this post


Link to post
Share on other sites
i am getting the exact same thing as semperfio6 is and when i go on to the log in screen i am getting the dreaded inv 300 error code.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...