Jump to content
Sign in to follow this  
Ayami

Server Status (outdated)

Recommended Posts

LOL...ya, we catch bugs WHILE the bugs are happening - but change the code so the bug will not "finish"....aka "coder koitus interruptus"..... 

 

 

Oups.....the formal correct latain language should be no innapropiate language/warning reason?

If so, please send the warning to my laywer, Daky - he needs money  :lol:

 

 

Dr. Phil Ian Always Wright

Rockefeller Plaza 1

Suite 56 - 320

56892 New York City 1

Edited by Dakynos
*Dakynos clears throat*

Share this post


Link to post
Share on other sites

Server went BOOM

 

Thanks for posting, now I can stop trying to figure out what went wrong on my end :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

ahh  man.  i just got home from work and wanted so relaxing space time   oh well, time to talk to spouse and work on spouse faction.

Share this post


Link to post
Share on other sites

one of the guard dogs wizzed on the extention cord at the server location. as soon as the mess is cleaned up it will get plugged back in.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

BUUUUUUG.

 

Fixed, restarting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

failed to connect to the global server...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Now a sector was blackholing, starting again....weird day....

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had big problems docking at both Earth and Charon stations, had to relog several times before succeeding.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asteroid Belt Beta is closed by Blacklung, it is blackholing... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Server Restart by Zack at 1040 CDT, Est time 25 mins.  Needed to fix ABB issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi, im trying to log in. I was playing last night without any issues. Now Im getting a INV-300. Seems maybe my local IP addy is wrong. How do I go about changing it. I know the game is online since there isn't anybody really on this forums site. Any help would be appreciated :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

well, i tried debug launch, and, it seems to have solved my issue...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Restarting server, there were some hickups after OS update/restart.

Sorry for inconvinience!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes ! managed to secure a decent amounth of debris from hulks. My rise within the Bogeril nation knows no limit now. I shall be a prince parading the scrapheap.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×