Jump to content
Sign in to follow this  
hayesr76

Unknown Error

Recommended Posts

Okay I have fresh install on new HD basically like new comp everythng works now except, I login and then it dumps back to the desk top I downloaded Net-7 just in case there was a newer one but now I can't even get into game, I am scratching my head on this one and trying to figure this one out, just spent 3 to 4 days on a diff prob now this pops up?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try the solutions in the FAQ thread:

https://enb-emulator.com/index.php?/forum-56/announcement-13-read-first-technical-support-faq-and-common-fixes/

The problem you are having usually occurs if you aren't running the client in compatibility mode (if you're running Windows Vista or later), or if you haven't run the E&BConfig tool. Instructions on how to do these things can be found in the FAQ. It may also be useful to try a force update, also outlined in the FAQ.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...