Jump to content
Sign in to follow this  
Omniscience

Not receiving activation emails

Recommended Posts

Hi, I'm not sure if this is the right place to post the problem, but I've setup another account on both here and at net-7 under the username omniscience2, but in both instances the activation emails are not getting through. I've checked that mail is able to be sent to the address and checked that the correct address has been given to both sites, but can't figure out what to do?

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've activated your account for you. Would you mind if I sent you a test e-mail to try to see why this problem is happening? In all likelihood, you won't even actually receive the e-mail; I just need the error message that should come back from your mail server.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Drobot

Sorry for the thread hijack but I am not receiving the email from this website or net-7 for verification.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've activated your forum account and both your play accounts, Dro. Let me know if you run into any more trouble.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, i figured i would post here as opposed to starting another thread. Same prob no activation email. its been a couple hours and i already tried to resending it. thanks in advance for your help cdel or slayer or whom ever.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, i figured i would post here as opposed to starting another thread. Same prob no activation email. its been a couple hours and i already tried to resending it. thanks in advance for your help cdel or slayer or whom ever.

Activated. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wonder if there's any chance of getting an old account re-enabled on the play server? "Pyryck" I've tried the auto-email a couple of times without anything being sent through. I can provide an additional account and email if needed. Open to testing the auto-response system as well.

Think I have everything reinstalled correctly under Win7 64bit but that darn Megan just won't let me get by. <_<

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wonder if there's any chance of getting an old account re-enabled on the play server? "Pyryck" I've tried the auto-email a couple of times without anything being sent through. I can provide an additional account and email if needed. Open to testing the auto-response system as well.

Think I have everything reinstalled correctly under Win7 64bit but that darn Megan just won't let me get by. :(

I've enabled your account for you. Let me know if you still can't get into the game.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've enabled your account for you. Let me know if you still can't get into the game.

Worked like a champ, tyvm :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry to bug you, too... But, same problem...

I'm not receiving the activation emails, first tried last night, about 12 hours ago, then again a few minutes ago. Came here, found this thread.

I've checked the spam basket and they aren't going there... SO, I have no clue what's going on...

Any chance of some intervention?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry to bug you, too... But, same problem...

I'm not receiving the activation emails, first tried last night, about 12 hours ago, then again a few minutes ago. Came here, found this thread.

I've checked the spam basket and they aren't going there... SO, I have no clue what's going on...

Any chance of some intervention?

I assume your account is "scoot". I've activated it for you. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I assume your account is "scoot". I've activated it for you. :)

Muchas Gracias!

My neighbors and my Facebook friends thank you for getting me off other sites and back into a decent game.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Should I have just started another posting as I've not received an email reply to a second account that I created.

If you would please, activate my second account, "ryckr". TYVM :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Should I have just started another posting as I've not received an email reply to a second account that I created.

If you would please, activate my second account, "ryckr". TYVM :P

Done :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest auristel

Same here. Didn't get activation e-mail for any of the accounts.

They both should figure under the same name: auristel

Thanks in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here. Didn't get activation e-mail for any of the accounts.

They both should figure under the same name: auristel

Thanks in advance.

You're good to go on both accounts now.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Isshinryu

Hi,

I'm encountering the same problem with my account (Isshinryu); please help me if you can. ;)

Thanks,

Issh

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Isshinryu

Following up -- I also tried to register using the Net-7 portal, but I receive a warning message that my account has not been email validate yet (no email yet either).

Thanks again,

Issh

Share this post


Link to post
Share on other sites

Following up -- I also tried to register using the Net-7 portal, but I receive a warning message that my account has not been email validate yet (no email yet either).

Thanks again,

Issh

Sorry for the delay. Your account is now active.

Share this post


Link to post
Share on other sites

just tried to register another account and have not recieved my acctivation email garyonut1 is account name thanks

Activated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you activate an account for a friend who hasn't received the email and can't post a reply to this topic please? The account name is naughtygirl99

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you activate an account for a friend who hasn't received the email and can't post a reply to this topic please? The account name is naughtygirl99

Thanks!

Their forum and play server accounts are activated. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest zachary

Hi I would like to create an account but it does not let me register one on the web site it keeps giving me an error

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...