Jump to content

msamour

Members
  • Content Count

    27
  • Donations

    0.00 USD 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About msamour

  • Rank
    Member

Live ENB Information

  • Server
    Never Played
  • Race
    Jenquai
  • Profession
    Explorer
  1. I do not quite understand the reason for the 46 seconds timer on the JE shield leech. Other players and the DEVs should consider that JE's only have a Lvl 8 shield, and only 3 weapons slots. There is a VERY limited amount of damage that a JE can do with such an arrangement. I'm combat Lvl 43, and I used to be able to kill a Lvl 46 Zenshai Messiah without loosing all my shields, now I loose all my shields, and half my hull points for the same job. This is just ridiculous. Jenquais,are not progens. There is already in this game a lack of gear for Jenquais, especially when it comes to combat. The new restrictions have just rendered the JE's useless. I can't even do a combat job without having to go back to the station in between every job to get my hull repaired. What were you guys thinking!?! At least give the JE a Lvl 9 shield, otherwise there is absolutely nothing that JE's can do in combat. I'm very frustrated by this decision taken without even considering the other restrictions that were already in place against JE's.
  2. I would definitely like to see some Missiles on my JS for sure.
  3. [quote name='J qu ara' timestamp='1323613231' post='49574'] Good day, I just came home from one month away working. I just installed the client update, but it the game does not seem to load at all. It doesn't even make it to the intro. I'm using windows XP, with Service pack 2, and i have not changed any computer settings at all since last month. Anyone know of a way to resolve that issue? Thanks. [/quote] I just tried a bunch of things, and realised the launcher won't run unless it's maximized now. It didn't used to be like that, but for some reason it has to be full screen in order to appear. I was able to log in. This post can be disregarded.
  4. Good day, I just came home from one month away working. I just installed the client update, but it the game does not seem to load at all. It doesn't even make it to the intro. I'm using windows XP, with Service pack 2, and i have not changed any computer settings at all since last month. Anyone know of a way to resolve that issue? Thanks.
  5. msamour

    login down?

    There was a client update in the last 5 minutes. I updated, but still no luck. It does show that the server is online, but when i get to login, it says connection to global server failed.
  6. msamour

    login down?

    getting an sll_login fail. It's not connecting to login server. Guess we ain't playing tonight.
  7. msamour

    login down?

    Still not working. Rebooted my computer. Reset my internet connection, rebooted the router. No joy. Is it possible people from other countries are no longer able to connect to the server? Hopefully this will be resolved. Any ideas anyone? I tried using the local certs, I tried using the client detour. nothing is connecting. Cheers.
  8. msamour

    login down?

    Hey good and bad news. Good news is i am getting a different message. Bad news is it's not connecting, lol. Here is the new message.
  9. msamour

    login down?

    Hi same I was in the middle of fighting a chavez when nothing was working anymore. I tried to log back in, and could not. I was getting the 3000 error message as well. Rebooted my computer, reset the I.P address, and now it is not connecting at all. here is a picture of the Net-7 launcher at last try.
  10. Hi everyone, I was just wondering if the server just crashed, or it was just me that lost access. The error i am seeing is: Connection to general server not established. Cheers.
  11. Re re-installed Net 7 launcher. updated the launcher. Manually input the server. Finally accepted my login information. I do not have the same functions on the launcher as I used to though. But at least it works now. Thanks everyone for the help. Mike.
  12. I reinstalled the Net-7 launcher. Now things are even worse. It does not update anymore. it does not even connect to the server. I won't even recognize the server even if I put it in manually. I have no idea what to do now.
  13. I am not getting this particular line. One thing i notice is the new server does not automatically appear in the net 7 launcher. Also someone said something about reg the certification. Might as well be Chinese. I wish these techies could speak English, lol. This is what I am getting here for lines of codes. I think i will try to re-install the net 7 launcher to see what will happen. Failing that i will wait for someone who knows what is going on. Why did they change the process? When i registered the first time it took me 10 minutes. I'm going well over 4hours now.
  14. Ok. If anyone can help with this. So far I have been working 4 hours on this, and i am not getting there fast. I registered on the new site. I am logged in there right now. I am manually putting the address in the launcher which is: play2.net-7.org. Now when i get to the log in for the game the one with the annoying girl on the left hand side I get the e&B error message. I have registers/logged in everywhere I can possibly think of. I have no idea what i'm supposed to be doing now. Do I have to re-install the net 7 launcher? can anyone help? Thanks. Mike.
  15. Thanks that is what I was missing to play.
×
×
  • Create New...